Wim Engel de 302e gast in ‘Door de Mangel’

Zoals iedere week, was ook afgelopen maandag weer een Aalsmeerder te gast in ‘Door de Mangel’. Buurter en Ilex-kweker Karlo Buys vertelde over zijn werk op de akkers gelegen in de Westeinderplassen. Hij noemde als drie kernwoorden die bij hem passen: rustig, Ilex en wielrennen. Hij nam dan ook als voorwerp een professionele racefiets van de wielerploeg Sunweb mee. Daarmee wilde hij dit jaar de Mont Ventoux beklimmen voor de Tour du ALS. Helaas ging dat vanwege de corona niet door.

Maandag 19 oktober komt als 302e gast Wim Engel naar de studio. Hij is de oud-directeur van bakkerij Vooges en organisator van de Tour du ALS-ploeg Aalsmeer. Karlo wil graag van hem weten of de Mont Ventoux in 2021 wel beklommen kan worden. En zo niet, of er een alternatief komt.

Heb je ook een vraag voor Wim, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 oktober 2020 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×