Spotify playlistmaker op bezoek bij 'Sem op Zaterdag'

Sem van Hest ontvangt zaterdag Dieuwertje Heuvelings in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’. Zij is al anderhalf jaar lang playlistmaker bij Spotify. Werken in de muziek, dat is wat ze wilde en ze kwam op een positie die velen haar benijdde. Toch bleek het niet de droombaan te zijn die zij verwachtte. Ze vertrok naar New York en werd daar manager bij het platenlabel Arista, maar ook daar bleek een keerzijde aan de droombaan.

Nu heeft ze over haar die ervaringen in deze muzikale maar ook keiharde wereld een roman geschreven: Auxiety. Over haar muziekkeuzes, muziekvoorkeuren en haar boek spreekt Sem met haar vanaf 11.00 uur en het uur daarvoor is alvast een muzikaal opwarmertje.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Dieuwertje Heuvelings (foto: Catharina Gerritsen)

Gepubliceerd: 12 oktober 2020 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×