Zes jaar ‘Aalsmeer by Night’ en October Eighties

Donderdagavond 15 oktober is er vanaf 22.00 uur weer een uitzending van ‘Aalsmeer by Night’. Een bijzondere uitzending, want presentator Meindert van der Zwaard maakt al ruim 6 jaar het programma nadat hij het in 2014 overnam van Rinus en Sandra. Het live-programma is al sinds januari 2011 te beluisteren op Radio Aalsmeer en gaat aanstaande donderdagavond verder met het derde deel van de ‘October Eighties’. In de maand oktober keert Meindert terug naar de muziek uit de jaren 80. Het eerste half uur en het gehele tweede uur hoor je de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1980-1989. Bovendien doet hij rond kwart over tien een speciale 80’s TV-tune-quiz. Herinner jij de populaire TV-programma’s uit de jaren 80 nog?

Veel vaste programma-onderdelen, zoals ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen, ‘De Tandenpoetsdansplaat’ en ‘Aalsmeer Easy’ staan in het teken van de muziek uit de Eighties! Andere vaste onderdelen zoals de ‘De Nederlandse Top 10’ en ‘Oud & Nieuw’, gaan buiten dit thema om, maar tijdens de rest van de uitzending voert ‘eighties’-muziek de boventoon.

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Volg ‘Aalsmeer by Night’ ook op Facebook.

Foto: Meindert van der Zwaard | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 12 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×