FloriWorld sluit tijdelijk de deuren

Aalsmeer – De toeristische sector wordt hard geraakt door de corona-pandemie. FloriWorld heeft in juli 2020 de deuren geopend in de hoop en verwachting dat de situatie langzaam maar zeker zou verbeteren. Inmiddels worden er niet alleen in Nederland, maar ook in de landen om ons heen door overheden zware maatregelen genomen. Onbezorgd verkeer van mensen en zeker van groepen, is op dit moment helaas niet mogelijk. Daarom is besloten dat vanaf 2 november FloriWorld tijdelijk de deuren sluit.

FloriWorld richt zich op een flitsende heropening begin volgend jaar. De heropening vindt plaats zodra zowel het binnenlands toerisme als bezoek vanuit het buitenland niet langer aan beperkingen onderhevig is. Op deze manier wil de attractie bijdragen aan de gezondheid van zowel de medewerkers als van bezoekers. 

De positieve reacties van (inter)nationale bezoekers, relaties en touroperators bevestigen, dat de attractie FloriWorld, wereldwijd, een gewenst en succesvol concept is. Ook de evenementen die tot dusver georganiseerd zijn ontvingen goede recensies De medewerkers van FloriWorld zijn onverminderd enthousiast en hopen begin volgend jaar bezoekers in groten getale te mogen ontvangen in onze inspirerende bloemenattractie en fantastische evenementenlocatie.

Foto: FloriWorld | KicksFoto's.nl

Gepubliceerd: 2 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×