Is drie keer scheepsrecht voor Fleur Looy?

Voor de tweede keer kon de uitzending van ‘Door de Mangel’ op het laatste moment niet doorgaan. Alle maatregelen rondom corona blijven de planning van de Aalsmeerse talkshow in de war schoppen.

Maar drie keer is scheepsrecht zullen we maar zeggen. Tijdens de uitzending van 3o november zal  bloemiste Fleur Looy-Diets opnieuw proberen plaats te nemen naast presentator Elbert Huijts als 305e gast. Zij is bloemiste en staat op verschillende plekken in de regio met een bloemenkar.

Thomas Visser vroeg zich op 2 november jl. af hoe zij de drukte van haar werk kan combineren met het moederschap. Heb je ook een vraag voor Fleur? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Fleur Looy-Diets

Gepubliceerd: 23 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×