Bobbie zonder Ernst in Sint & Piet-Nieuws

Zaterdag 21 november was er weer een gezellig Sint & Piet-Nieuws. Kim kreeg dit keer geen hulp van Dennis, maar van MuziekPiet! MuziekPiet kwam uit het Praatjeshuis, waar hij de hele dag kinderen mocht verwelkomen in de Slaapkamer van Sinterklaas. Samen met Kim belde hij met Dans-, Post- en Hoofdpiet over het Sinterklaasfeest in Kudelstaart. Wist je dat je daar nog mee kan doen aan een kleurwedstrijd, met mooie prijzen? Ook was er contact met de Echte Pieten, zij vertelde alles over digitale huisbezoeken en natuurlijk hun nieuwe clip van “Alle schoenen moeten vol”.

Komende zaterdag is er natuurlijk ook  weer een Sint & Piet-Nieuws, dit keer (hopelijk) wel met Dennis en Kim. Zij gaan bellen met niemand minder dan Bobbie (van Ernst en Bobbie) en hem alles vragen over het “Sinteractieve Livestream” op 5 december. Wat is dat eigenlijk een Sinteractieve livestream en doet Ernst ook mee? Je hoort het allemaal zaterdag.

En natuurlijk is er ook volop Sinterklaas muziek om in de Sinterklaasstemmning te komen. Dus zorg dat je pepernoten klaar hebt staan, zaterdag 28 november tussen 17.00 en 18.00 en kijkt en/of luistert naar Radio Aalsmeer.

Gepubliceerd: 23 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×