Kinderboerderij gaat weer beperkt open

Aalsmeer – Met ingang van donderdag 19 november gaat kinderboerderij Boerenvreugd weer beperkt open! Door de weeks (behalve op maandag) is de speeltuin op Boerenvreugd van 9.30 – 16.30 uur geopend. De gebouwen zijn gesloten. In geval van nood kan er gebruik worden gemaakt van het toilet aan de buitenzijde van de stolp. Een deel van het terrein is afgezet omdat dit het werkterrein van de boeren en boerinnen van OTT is. De weides vallen ook onder hun werkterrein en zijn dicht voor publiek. Het winkeltje is middags geopend vanaf 13.30 uur. Het terrasmeubilair is weggehaald er is dus geen zitmogelijkheid.

In het weekend is het hele terrein (op de gebouwen na) geopend van 10.00 – 16.30 uur. Ook dan kan in geval van nood gebruik worden gemaakt van het toilet aan de buitenzijde van de stolp. Het winkeltje is geopend, maar er is echter geen zitmogelijkheid, het terrasmeubilair is weggehaald.

Op het boerderij terrein gelden de landelijke corona maatregelen. Heeft u klachten? Kom dan niet naar de boerderij maar blijf thuis. Er is een aparte ingang en uitgang, beiden bij de speeltuin. Het buitenterrein is groot en er is voldoende ruimte om goed de 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Bij de ingang staat desinfecterende gel.

Gepubliceerd: 18 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×