Ook de bibliotheek is weer open

Aalsmeer – Goed nieuws! Vanaf donderdag 19 november zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Amstelland weer geopend. Afgelopen dinsdag maakte premier Rutte bekend dat de verzwaring van de gedeeltelijke lockdown beëindigd wordt en dat ook bibliotheken weer open mogen. Vanaf donderdag 19 november is daarom ook de bibliotheek in Aalsmeer weer open.

Dit is er weer mogelijk in de bibliotheek:
– Lenen en terugbrengen van materialen tijdens openingstijden.
– Er zijn wekelijks speciale openingstijden voor ouderen of kwetsbare groepen.
– Activiteiten bezoeken voor jeugd en volwassenen (max. 30 bezoekers).
– Werken en studeren, kan weer vanaf donderdag 26 november in Aalsmeer. Hiervoor is een reservering verplicht, net zo als voor het lezen van tijdschrift of krant.

Printen en kopiëren blijft voorlopig niet mogelijk, net als het gebruik van koffie en thee. De toiletten zijn wel geopend.

Voor een veilig en plezierig bezoek aan de Bibliotheek, wordt iedereen gevraagd zich goed aan de voorschriften te houden. Houd altijd 1,5 meter afstand, ook als je in de bibliotheek komt om te werken. Draag een mondkapje en blijf thuis bij klachten van jou of je huisgenoot.

Er geldt een maximum aantal bezoekers. Dat organiseert de bieb met winkelmandjes of met een beveiliger bij de ingang. Als het druk is, kan het dus zijn dat je even moet wachten.

Gepubliceerd: 19 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×