Ook verdachte brief afgeleverd bij Spaarne Gasthuis

Hoofddorp – Nadat eerder deze week op diverse adressen in het land zogenaamde poederbrieven zijn bezorgd, is dinsdag 24 november ook een verdachte brief aangetroffen in het ziekenhuis in Hoofddorp. Op de postkamer van het Spaarne Gasthuis is aan het eind van de middag een brief met een mogelijk verdachte inhoud aangetroffen. Voor zover bekend raakte hierbij niemand gewond. De politie onderzoekt de brief en kon nog niets zeggen over de inhoud van de enveloppe.

Eerder werd al door NH-Nieuws gemeld dat op meerdere plekken in het land de afgelopen week poederbrieven zijn gevonden. Tot de ontvangers behoren onder meer kantoorpanden, hotels, ziekenhuizen, advocatenkantoren en uitgevers. De inhoud van de poederbrieven die vorige week bij bedrijven en ziekenhuizen in met name Amsterdam zijn bezorgd, hebben bij enkele ontvangers tot ademhalingsklachten en branderige ogen geleid. Of dat vandaag bij het Spaarne Gasthuis ook het geval was, is dus niet bekend.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF (Laurens)

Gepubliceerd: 25 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×