Twee brandweervoertuigen zakken weg

De Kwakel – Twee brandweerwagens uit de regio Amsterdam-Amstelland zijn maandagavond weggezakt en vast komen te zitten in De Kwakel. Beiden balanceerden op de rand van de sloot. Een van de voertuigen, een autospuit van Aalsmeer, was daar ter plaatse bij een brand op park Het Fort in De Kwakel. Deze brand werd omstreeks 23.00 uur maandagavond gemeld.

Een hulpverleningsvoertuig uit Amsterdam West werd vlak voor middernacht opgeroepen om de autospuit van Aalsmeer los te trekken. Echter 50 meter voor de vastzittende brandweerwagen kwam dat hulpverleningsvoertuig zelf ook vast te zitten. Beide voertuigen dreigden weg te zakken in sloot. De brandweer is met man en macht bezig geweest om de voertuigen los te krijgen.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 3 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×