Verkeershandhavingsteam actief in Aalsmeer

Aalsmeer – Het Verkeershandhavingsteam (VHT) van de politie laat weten dat het weer bijna tijd is voor de wekelijkse actie Rent-A-Cop-Verkeer. Op woensdag 25 november is het VHT van 14.00 tot 22.00 uur weer in Aalsmeer actief. Ervaart u verkeersoverlast in de gemeente Aalsmeer, dan krijgt u woensdag de kans om uw verkeersgerelateerde klachten door de politie aan te laten pakken!

U kunt uw klachtlocatie(s) doorgeven via Facebook. Dat kan als antwoord onder het betreffende bericht, of door een privé bericht te sturen als u liever anoniem blijft. Het VHT zal uw klachtlocatie extra aandacht geven en indien nodig zelfs verbaliserend optreden. Wel wordt verzocht uw klacht te onderbouwen, indien mogelijk met een tijdsindicatie/dagdeel. Na afloop van de actie doet het verkeersteam verslag van de dag via Facebook.

Gepubliceerd: 23 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×