Veiling voor restaurant levert onbekend bedrag op

Aalsmeer – Eerder deze week meldden wij al dat kunstenares Annelien Dekker een actie voor een horecaondernemer op touw had gezet. De horeca heeft het moeilijk in deze coronatijd. Gelukkig worden de ondernemers door vele plaatsgenoten gesteund. Behalve maaltijden bestellen, ontstaan er soms ook andere hartverwarmende initiatieven.

Beeldhouwster Dekker, de (schoon)zus van de eigenaren van het Aalsmeerse restaurant Oh!, wilde haar familieleden Rob en Edith helpen in deze moeilijke tijd. “Het blijft een strijd voor vele restaurants om het hoofd boven water te houden”, aldus de beeldend kunstenares.

Om haar broer en schoonzus te helpen, bood zij een bronzen tulp ter veiling aan. Via Facebook of Instagram kon iedereen een bod uitbrengen. Zondagavond 22 november werd om 20.00 uur bekend wie zich de eigenaar mag noemen van het 45 cm grote kunstwerk. Het hoogste bod werd uitgebracht door Marga en André van der Drift. Wat uiteindelijk het eindbedrag is, werd niet bekend gemaakt. “Zij hebben liever niet dat er een bedrag genoemd wordt”, aldus Annelien. Het onbekende bedrag komt uiteraard ten goede aan restaurant Oh!

Ook een leuke actie voor de horeca of andere door COVID19 getroffen bedrijven? Laat het ons weten!

Foto: Bronzen Tulp | Annelien Dekker

Gepubliceerd: 22 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×