Drie winnaars kerstwandeling thuis verrast

Aalsmeer – In december kon er een kerstwandeling rond kinderboerderij Boerenvreugd gelopen worden. Veel wandelaars hebben met plezier de verlichte route gelopen. Een week nadat de lichtjes waren ontstoken moest de boerderij helaas de deuren sluiten in verband met de lock-down. De lichtjes konden gelukkig wel aan blijven en het pad om de boerderij bleef toegankelijk voor een wandeling. De wandeling was ook voor kinderen leuk omdat zij opzoek konden naar letters die samen een woord vormden.

Het woord dat gevonden moest worden was: ‘kerstman’. Uit alle goede inzendingen zijn drie winnaars getrokken. De 3-jarige Pim, 5-jarige Madelène en 8-jarige Wiebe zijn de gelukkigen. Zij hebben alle drie een leuk én lekker prijsje gewonnen. Door de lock-down kon een gezellige prijsuitreiking op de boerderij niet plaatsvinden. De prijsjes zijn daarom bij de winnaars thuis bezorgd en werden met plezier ontvangen. Er was ook een bonusvraag. De kinderen moesten het aantal kerstsokken tellen dat ze tegen kwamen tijdens de wandeling. Uit alle goede antwoorden is de 3-jarige Mason als winnaar getrokken.

Op Facebook liet menigeen weten de kerstwandeling erg te waarderen. De vraag of de kerstwandeling ook in 2021 georganiseerd gaat worden is al meerdere keren gesteld. ‘Wie weet komt er een vervolg in 2021’, aldus de kinderboerderij.

Foto: Winnares kerstwandeling Boerenvreugd: Madelène

Gepubliceerd: 30 december 2020 om 20:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×