Jacht brandt uit op Westeinderplas

Donderdagavond 3 december is op de Westeinderplassen een klein jacht volledig uitgebrand. Ondanks het weer niet echt uitnodigde om een vaartochtje te maken, dreef er op de Poel tussen Leimuiden en Rijsenhout een boot waar de vlammen aan alle kanten uitsloegen.

Foto: Politie Aalsmeer-Uithoorn

De Aalsmeerse brandweer benaderde het vaartuig van twee kanten en sleepte het naar de kant. Ondertussen zocht de eveneens ter plaatse gekomen politie naar eventuele opvarenden die in het water lagen. Die zijn niet aangetroffen.

Hoe het jacht midden op het water terecht is gekomen en vlam heeft kunnen vatten, is onduidelijk en wordt onderzocht. Op sociale media wordt gesuggereerd dat dit een eerder deze week gestolen boot zou kunnen zijn.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF (Laurens)

Gepubliceerd: 4 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×