Mantelzorg & Meer organiseert gespreksgroepen

Regio – Zorgt u voor iemand met dementie, parkinson, psychische problemen of een chronische ziekte? Of bent u ouder van een kind met autisme? Mantelzorg & Meer biedt kosteloos iedere zes weken gerichte gespreksgroepen voor mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.

U vindt hier herkenning, erkenning, steun, tips, adviezen en u kunt uw ervaringen delen met anderen in een soortgelijke situatie. Want delen helpt, geven mantelzorgers aan. Kom langs en ervaar het zelf! In de agenda op de site vindt u het overzicht met gespreksgroepen en ander aanbod. Wel graag eerst even aanmelden via www.mantelzorgenmeer.nl of bel 020 5127250.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 3 december 2020 om 19:48 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×