Donderdag Raadsvergadering op RA-TV

Donderdag 3 december vergadert de gemeenteraad opnieuw in de Burgerzaal zonder publiek. U kunt de vergadering volgen via de live uitzending op internet of via het TV-kanaal van Radio Aalsmeer. De raad bespreekt o.a. de volgende agendapunten: vaststelling bestemmingsplan Fort Kudelstaart. Onderdeel van dit plan zijn een hotel, horecavoorzieningen, vergaderruimten, een klein museum, een kleine spa, havenfaciliteiten en een ondergrondse parkeergarage. Om deze plannen te kunnen realiseren dient de gemeenteraad een besluit te nemen om het bestemmingsplan aan te passen.

Visies
Maar ook komen er meerdere visies aan de orde: de structuurvisie Tussen de Linten, de structuurvisie Bovenlanden Oosteinderweg en de ontwikkelvisie “Tuinieren buiten de kaders”. Verder worden besproken: het onderzoek van de Rekenkamer m.b.t. de sturing in het Sociaal Domein, het beleidsplan schuldhulpverlening 2021 – 2024 en de kaders zonne-energie Aalsmeer.

Uitloop op 10 december
Er staan veel onderwerpen op de agenda. Indien de gemeenteraad deze avond niet alle agendapunten kan afronden, worden de overgebleven agendapunten in de raadsvergadering van volgende week behandeld.
De vergadering begint om 20.00 uur.

Foto: Arjen Vos | Aalsmeer Vandaag

Gepubliceerd: 2 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×