Oosterkerk viert kerst met kerst-drive-in

Aalsmeer – De Oosterkerk (Hervormd) aan de Oosteinderweg viert kerst dit jaar op een aangepaste manier. Zij houden een kerst-drive-in op Kerstavond en Eerste Kerstdag. In verband met de lockdown is gekeken hoe binnen de nieuwe regelingen Kerst op een veilige manier gevierd en tegelijkertijd eenzaamheid voorkomen kan worden.

Op Eerste Kerstdag nemen Dub de Vries (orgel), Julian Koenen (trompet), Erica Vogel (dwarsfluit en zang), Hans Dijkgraaf (zang) en ds. Menno Zandbergen (spreker) ons vanaf 10.00 uur mee in het Kerstverhaal met prachtige muziek en heerlijke kerstliederen. Een verhaal van een nieuw begin terwijl het angstige tijden zijn. Een verhaal van hoop. Een verhaal waarin God zichtbaar dichtbij komt voor mensen. Je kunt meedoen in de Drive-In. Je kunt meedoen in de kerkzaal (maximaal 30 mensen). Voor de kinderen is er een aparte kerstviering in het Anker.

Radio Aalsmeer-TV zendt de Kerst Drive-In uit op 24 december om 22.00 uur en op 25 december om 10.00 uur.

Gepubliceerd: 22 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×