Schade groot na explosie en brand Poolse super

Aalsmeer – De explosie en brand bij de Poolse supermarkt die de Aalsmeerse Ophelialaan dinsdagochtend vroeg deed opschrikken, is onderzocht door de politie. Wat de exacte oorzaak is, is nog niet bekend gemaakt. De bewoners van een bovenliggende woning mochten ook weer terug, twee andere appartementen zijn nog niet toegankelijk omdat de schade te groot is.

Dat die schade aanzienlijk is, was bij daglicht goed te zien. Naast de supermarkten in Aalsmeer en Heeswijk-Dinther, was er een dag later (woensdag 9 december) op nieuw een filiaal van Biedronka het slachtoffer van een dergelijke aanslag, dit keer in Beverwijk.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF (Laurens)

Gepubliceerd: 8 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×