‘Sem op Zaterdag’ deelt herinneringen

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Herinneringen aan 2020
Op de eerste zaterdag van 2021 zal Sem van Hest vanaf 10.00 uur de uitgestelde herinneringen aan 2020 van luisteraars laten horen. Er is dus nog gelegenheid om een muzikaal nummer door te geven via sem@radioaalsmeer.nl. Welk muzieknummer geeft volgens u het beste dit, bijna afgelopen jaar, weer? Waar heeft u een mooie herinnering aan? Alles kan.Danny Vera, André Hazes, Opus, Floor Jansen en Henk Poort, Ramses Shaffy, Jacques Brel en Dave Mason zijn met nog wat andere van de partij. En ABBA natuurlijk.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Sem van Hest | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 28 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×