Dennis Kaijser op herhaling in ‘Door de Mangel’

Wekelijks wordt er in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ een Aalsmeerder of Kudelstaarter geïnterviewd. Programmamakers Mylène, Elbert en Edgar maken met z’n drieën dit wekelijkse radioprogramma. Helaas zijn zij door de recentelijke corona-maatregelen, die ook gelden in de studio van Radio Aalsmeer, gedwongen de uitzendingen voorlopig tot 19 januari te stoppen. Tot die tijd hoort u wekelijks een herhaling van een eerder uitgezonden aflevering.

Komende maandag 4 januari om 19.00 uur zal de 273e aflevering, die eerder is uitgezonden op 18 november 2019, te beluisteren zijn. In die uitzending was Dennis Kaijser te gast. De ADO Den Haag supporter vertelde dat webdesign en online marketing een ‘booming business’ is. Hij laat samen met Boy en Harm ondernemers online groeien.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Elbert, Mylene en Edgar | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 31 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×