Weense en Franse luchtigheid in 'Intermezzo'

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

Weense en Franse luchtigheid
Na het Beethoven Jaar start ‘Intermezzo’ het nieuwe jaar op maandag 4 januari om 21.00 uur met Weense invloeden en Franse luchtigheid. De familie Strauss, Jacques Offenbach en Carl Orff zijn een paar componisten waar het nieuwe jaar mee wordt ingeluid. Een Aalsmeers Nieuwjaarsconcert, dus met herkenning uit Wenen aangevuld met een vrolijke Mozart cs.

“Intermezzo” wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Sem van Hest (l) en Cor Knol (r) | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 31 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×