Roy Baarse op herhaling in ‘Door de Mangel’

Wekelijks wordt er in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ een Aalsmeerder of Kudelstaarter geïnterviewd. Programmamakers Mylène, Elbert en Edgar maken met z’n drieën dit wekelijkse radioprogramma. Helaas zijn zij door de recentelijke corona-maatregelen die ook gelden in de studio van Radio Aalsmeer, gedwongen de uitzendingen voorlopig tot 19 januari te stoppen. Tot die tijd hoort u wekelijks een herhaling van een eerder uitgezonden aflevering.

Komende maandag 11 januari zal de 274e aflevering, die eerder is uitgezonden op 25 november 2019, te beluisteren zijn. In die uitzending was Roy Baarse te gast. Na het plotselinge overlijden van zijn vader, nam hij het autobedrijf JC Baarse over. Daar hoefde hij eigenlijk niet over na te denken. Roy denkt dat de toekomst van de autobranche flink gaat veranderen: dealers zullen het moeilijk gaan krijgen en de individualisering van de modellen zal toenemen.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Elbert, Mylene en Edgar | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 5 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×