Speciale kerstgroet van Aalsmeers Harmonie

Aalsmeer/Kudelstaart – Het afgelopen jaar is een vreemd jaar geweest, da’s een open deur. Ook de vele koren en muziekverenigingen moesten hun repetities en optredens staken. Toch hebben zij niet helemaal stil gezeten.

Eerder maakte Aalsmeerse Harmonie als speciale filmpjes rond dierendag en Sinterklaas. Nu ontvingen wij het bericht dat zij samen met leden van verschillende koren uit de omgeving, zoals Soundsation, Davanti, Con Amore, ACOV, Haarlemmermeers Oratorium Koor Exelsior, Scala, Dickens Delight en Trumpets of the Lord een prachtige kerstgroet voor de inwoners van Aalsmeer en omstreken hebben gemaakt.

In het filmpje komen onder de klanken van diverse kerstliedjes, alle leden in een kerstdecor voorbij en wenst de Aalsmeerse muziekvereniging iedereen hele fijne kerstdagen.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 20 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×