Valse bommelding op Schiphol

Schiphol – Hulpdiensten zijn maandagmiddag 21 december omstreeks 14.20uur massaal uitgerukt naar een groot incident op Schiphol.  Alle hulpdiensten kwamen naar het bureau van de Koninklijke Marechaussee aan de Sloterweg naar aanleiding van een GRIP-2 melding. Een GRIP 2 melding wordt afgegeven als de situatie wat omvangrijker is en er buiten de plaats van het incident ook maatregelen nodig zijn.

De Koninklijke Marechaussee meldde echter al snel dat er sprake was van een valse bommelding. Zij hebben de melding onderzocht, maar er zijn geen bijzonderheden aangetroffen. Dit was overigens al de tweede keer deze maand dat er een bommelding werd gedaan.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 21 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×