Koop meer lokaal, ook digitaal!

Aalsmeer – De nieuwe lockdown hakt er flink in. Veel ondernemers worden geraakt en tijdens de feestmaand is dat moeilijk te verkroppen, maar Aalsmeer zou Aalsmeer niet zijn als ze de schouders eronder zetten. Van heerlijke menu’s die je kunt bestellen bij lokale restaurants tot kleding- en boekwinkels die speciaal voor jou de fiets op stappen om je bestelling aan huis te bezorgen. Koop lokaal en bezorg de ondernemers in Aalsmeer ook een fijne kerst.

De winkels en horeca zijn het kloppende hart van Aalsmeer. Ze brengen leven in ons mooie dorp en zorgen er altijd voor dat we niets te kort komen. De horeca werd dit jaar hard geraakt en toch wisten zij de mensen thuis nog te voorzien van heerlijke maaltijden.

Ook winkeliers komen nu in actie om te zorgen dat je tijdens de feestdagen niets te kort komt. Van een mooie, feestelijke outfit tot kerstcadeaus voor je geliefden. Door lokaal te kopen bij winkels in Aalsmeer en natuurlijk ook de horeca, zorg je ervoor dat zij kunnen voortbestaan in 2021. We kijken met zijn allen uit naar betere tijden en hopen in het nieuwe jaar weer fysiek de winkels en horeca te kunnen bezoeken.

Bron: visitaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 21 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×