Dansbare muziek in 'Aalsmeer by Night - Dance Night'

Vanaf donderdagavond 14 januari is de ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ weer terug op Radio Aalsmeer. Een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare uit het heden en verleden. Met rond 20.30 uur ‘De Dance Drie’: drie dansbare platen met ‘dance’ in de titel. Verder dat uur ‘Het Hollandse Hit Dansje’: een Nederlandstalige (!) dansplaat.
In het tweede uur de ‘Sweet, Soft & Lazy’ slow dance track en het ‘Reggae Rustpunt’: een dansbare reggae plaat. Kortom, twee uur het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek met Meindert van der Zwaard. De ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ wordt de komende weken als extraatje uitgezonden op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur op Radio Aalsmeer.

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Volg ‘Aalsmeer by Night’ ook op Facebook.

Gepubliceerd: 11 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×