Burgemeester Nieuwkoop op bezoek bij 'Sem op Zaterdag'

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Robbert-Jan van Duijn
In het programma ‘Sem op Zaterdag’ ontvangt Sem op 16 januari oud-wethouder van Aalsmeer en huidige burgemeester van Nieuwkoop Robbert-Jan van Duijn. De muzikale voorkeuren van Robbert-Jan zullen het eerste uur alle aandacht krijgen en ongetwijfeld  zullen ook zijn ervaringen in Nieuwkoop tussen de muziek door besproken worden.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.
Foto: Robbert-Jan van Duin

Gepubliceerd: 11 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×