Thamar van den Bergen op herhaling in 'Door de Mangel'

Wekelijks wordt er in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ een Aalsmeerder of Kudelstaarter geïnterviewd. Programmamakers Mylène, Elbert en Edgar maken met z’n drieën dit wekelijkse radioprogramma. Helaas zijn zij door de recentelijke corona-maatregelen die ook gelden in de studio van Radio Aalsmeer, gedwongen de uitzendingen voorlopig tot 19 januari te stoppen. Tot die tijd hoort u wekelijks een herhaling van een eerder uitgezonden aflevering.

Komende maandag 18 januari zal de 275e aflevering, die eerder is uitgezonden op 2 december 2019, te beluisteren zijn. In die uitzending was Thamar van den Bergen Baarse te gast. De Kudelstaartse studeert crossmediale communicatie en werkt daarnaast in de kinderopvang en in een verzorgingstehuis. “Bij de ene baan zie je de beginfase van het leven, bij de ander zie je het eindstation naderen”, aldus de studente. Zij noemde zichzelf gezellig, betrouwbaar en leergierig.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Thamar van den Bergen (eigen foto)

Gepubliceerd: 11 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×