"Echt Esther" gaat de speeltuin in

Het afgelopen jaar was er heel weinig toegankelijk voor kinderen en werd buitenspelen in een speeltuin de manier om je vriendjes te ontmoeten. Een heel creatieve mama heeft dit aan het denken gezet en daar bleef het niet bij. Marit Ridder ging aan de slag en startte een crowdfunding. Tevens liet zij een ontwerp maken voor een nog te realiseren speeltuin in de Clematisstraat in Aalsmeer. Een laagdrempelige ontmoetingsplek voor kinderen en ouders. Een plek waar vriendschappen voor het leven worden gesloten, een plek waar creativiteit en fantasie worden gestimuleerd.

De eerste donatie is binnen, maar er is meer nodig en wat er allemaal nodig is, dat komt Marit graag uitleggen in ‘Echte Esther’. Luister jij ook mee naar het plan van Marit op donderdag 28 januari? Heb jij een vraag voor Marit? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Marit Ridder (eigen foto)

Gepubliceerd: 26 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×