CDA en GL over politieke ontwikkelingen in 'RAP'

‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg RAP is het politieke achtergrond programma bij Radio Aalsmeer. In het programma dat gemaakt wordt door politicoloog Erik Kreike en presentator Sem van Hest, wordt regelmatig het debat gevoerd met vertegenwoordigers van de lokale partijen en het college van burgemeester en wethouders.

Op woensdag 27 januari gaan de programmamakers in gesprek met vertegenwoordigers van CDA en Groen Links, waarbij de lokale politieke ontwikkelingen uiteraard volop aan bod komen. Namens CDA zullen Eppo Buskermolen en Gerard Winkels aanwezig zijn en voor Groen Links schuift Ronald Fransen aan. Uiteraard met in acht neming van de coronamaatregelen, dus via videobellen.

Ook kunt u als luisteraar vragen aandragen. Bel tijdens de uitzending naar 0297-325858 en stel zelf uw vraag aan de gasten.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Eppo Buskermolen

Gepubliceerd: 18 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×