Natasja Kluinhaar op herhaling in 'Door de Mangel'

Wekelijks wordt er in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ een Aalsmeerder of Kudelstaarter geïnterviewd. Programmamakers Mylène, Elbert en Edgar maken met z’n drieën dit wekelijkse radioprogramma. Helaas zijn zij door de recentelijke corona-maatregelen die ook gelden in de studio van Radio Aalsmeer, gedwongen de uitzendingen voorlopig tot 9 februari te stoppen. Tot die tijd hoort u wekelijks een herhaling van een eerder uitgezonden aflevering.

Komende maandag 25 januari zal de 276e aflevering, die eerder is uitgezonden op 9 december 2019, te beluisteren zijn. In die uitzending was Natasja Kluinhaar te gast. Zij werd gevraagd door Thamar van den Bergen. Natasja heeft samen met haar partner en voormalig dorpsdichter Marcel Harting een kunstkast beschilderd. Ondanks de ziekte van Natasja maken zij er samen het beste van.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Natasja Kluinhaar | eigen foto

Gepubliceerd: 18 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×