Muzikaal parodiëren met 'Sem op Zaterdag'

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Na een week met allerlei nationale en internationale hoogte-, dan wel dieptepunten voor Sem reden om daar muzikaal op te gaan parodiëren, met de 75e verjaardag van Dolly Parton, inauguratie in USA en politieke ontwikkelingen in ons land stof genoeg voor 2 lekkere muziek uurtjes met wellicht hier en daar een glimlach.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Capitool, Washington (USA) | Pixabay

Gepubliceerd: 18 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×