Nieuwjaarstoespraak burgemeester Oude Kotte op TV

Aalsmeer – De nieuwjaarstoespraak van burgemeester Gido Oude Kotte komt dit jaar vanuit zijn werkkamer in het Raadhuis en wordt uitgezonden via het TV kanaal van Radio Aalsmeer. De burgervader blikt terug op het bewogen jaar 2020 en staat daarbij stil bij een aantal gebeurtenissen in de Aalsmeerse- en Kudelstaartse samenleving.

Uiteraard wordt ook hoopvol vooruit gekeken. Zo gunt de burgemeester ons in 2021 de meest spetterende vuurwerkshow bij Vuur en Licht op het water, de beste line-up bij de Feestweek die je je maar kan wensen, de creatiefste kunstwerken bij de Kunstroute en de allermooiste pramen bij de Pramenrace. “Dat u niet alleen een week vrij hoeft te nemen tijdens de festiviteiten, maar ook nog een week vrij benodigd om er van bij te komen”, aldus Oude Kotte.

De toespraak wordt op zaterdag- en zondagmiddag vanaf 14.00 uur aan het begin van ieder uur uitgezonden op TV.

Bekijk de toespraak hier online.

Gepubliceerd: 2 januari 2021 om 15:29 uur, geschreven door Lennart Bader

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×