Met Brahms de avondklok door

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

Door de avondklok wordt Intermezzo van tevoren opgenomen. Op 1 februari zal vooral Brahms aandacht krijgen. In zijn tijd met Bach en Beethoven behorend bij de “Grote Drie”. Brahms heeft met verschillende grote componisten nogal wat aanvaringen gehad op muzikaal gebied. Meest bekende daarvan was Franz Liszt. Voor Sem reden om hun muzikaliteit naast elkaar te leggen.

‘Intermezzo’ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 2 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×