Oud papier in Kudelstaart eerder aan de weg

Kudelstaart – Iedere eerste vrijdagavond van de maand halen de sportverenigingen in Kudelstaart het oud papier op. Op deze manier worden de clubkassen van de sportclubs een beetje gespekt. Zeker ook in deze coronaperiode niet geheel onbelangrijk. Maar corona maakt het ook een stuk moeilijker om het oud papier op te halen. In het bijzonder natuurlijk de avondklok. Het zijn immers de vrijwilligers van de verenigingen die in hun vrije tijd ‘s avonds de bakken komen legen.

Daarom worden alle Kudelstaarters gevraagd om op vrijdag 5 februari het oud papier uiterlijk om 17.30 uur aan de weg te zetten. Vanwege de avondklok wordt er namelijk eerder gestart met ophalen. En wat vrijdagavond voor het invallen van de avondklok niet weg is, wordt door de mannen en vrouwen van korfbalvereniging VZOD zaterdagmorgen opgehaald.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 31 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×