Een nieuw geluid op Radio Aalsmeer

Aalsmeer – Radio Aalsmeer heeft zichzelf helemaal in het nieuw gestoken! Vanaf maandag 1 februari is een compleet nieuwe vormgeving live gegaan op de lokale zender. De nieuwe jingles hebben een ander geluid dan voorheen: een geluid dat beter aansluit bij 2021.

Sinds het begin van de coronacrisis is de muziekredactie al bezig met het vernieuwen en updaten van de non-stop muziekmix die overdag en ’s nachts op de zender te horen is. Nu komt daar dus ook nog een nieuwe vormgeving bij, waardoor het geluid van Radio Aalsmeer helemaal vernieuwd is. Een prettige muziekmix voor thuis of tijdens het werk. Radio Aalsmeer is ‘altijd bij jou in de buurt’. Het jinglepakket is geproduceerd door Pure Jingles, een bedrijf dat eerder ook pakketten voor NPO Radio 2, 3FM, BBC en Studio Brussel maakte.

Met dit nieuwe geluid is er geen enkele reden meer om de radio niet op de lokale omroep af te stemmen.

Foto: studio Radio Aalsmeer (archief)

Gepubliceerd: 31 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×