Stan Zwinkels stapt over van Quintus naar Aalsmeer

Aalsmeer – Handballer Stan Zwinkels maakt met onmiddellijke ingang de overstap van Quintus Kwintsheul naar Aalsmeer, dat meldt handbalstartpunt.nl. De overstap is een complete verrassing. Zwinkels is de zoon van vrouwentrainer René Zwinkels.

De transfer is voor Stan Zwinkels eigenlijk ook onverwachts. Hij werd gevraagd door Aalsmeer en had daar zelf ook niet op gerekend. De beslissing om die stap te wagen, kwam door het gesprek dat hij had met René Romeijn en Bert Bouwer. Dat gaf hem vertrouwen.

Zwinkels denkt zelf eerst minuten te moeten maken in heren 2 bij Aalsmeer. Afhankelijk van hoe hij zichzelf ontwikkelt, kan hij dan de stap verder omhoog maken. Zwinkels zal de strijd op de rechteropbouw moeten aangaan met o.a. Rob Jansen en Marwin van Offeren.

Foto: Stan Zwinkels (foto: quintushandbal.nl)

Gepubliceerd: 4 januari 2021 om 21:23 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×