Vaccinatie start ook in Amsterdam-Amstelland

Regio – Maandag 11 januari start de GGD in de regio Amsterdam-Amstelland (waar ook Aalsmeer onder valt) met het vaccineren tegen het coronavirus. Mensen die werken in de verpleeghuizen, wijkverpleging, gehandicaptenzorg en Wmo-huishoudelijke ondersteuning (Wet maatschappelijke ondersteuning) kunnen zich als eerste bij de GGD laten vaccineren. Zij ontvangen hiervoor een uitnodiging van hun werkgever.

Van uitnodiging tot vaccinatie
Als u in aanmerking komt voor een coronavaccinatie en een uitnodiging heeft ontvangen vindt u daarin een landelijk telefoonnummer om de afspraak te maken. U krijgt twee keer een vaccinatie met een tussentijd van 3 weken. U maakt dus twee afspraken tegelijk. Hierna ontvangt u via de mail een bevestiging met daarbij een gezondheidsverklaring. Deze dient u in te vullen voordat u naar de afspraak gaat. Is het antwoord op een of meerdere vragen ‘ja’? Overleg dan met uw huisarts of behandelend arts of vaccineren verstandig is.

De vaccinatielocatie van de GGD Amsterdam zit in de RAI. Deze is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of de auto. Meer informatie vindt u op de website van de GGD.

 

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 8 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×