Verkoop Smartwoningen aan Zwarteweg van start

Aalsmeer – Op 6 januari jl. is de verkoop gestart van 24 Timpaan Smartwoningen op het voormalige VVA-terrein langs de Zwarteweg. De rug-aan-rugwoningen worden circa 68 m2 groot en hebben een ruime woonkamer met open keuken en één slaapkamer. Daarnaast heeft de woning een heerlijk tuintje. Het is een ideale woning voor kleine huishoudens, waaronder starters, senioren en singles, met prijzen vanaf €199.950,- vrij op naam.

De woningen zijn een eigen concept van Timpaan, dat eerder is gerealiseerd in o.a. De Kwakel. De bouwtijd van de Smartwoningen is maximaal 6 maanden. Het voormalige VVA-terrein tussen de Dreef, Zwarteweg en de N196 wordt de komende jaren opnieuw ingericht door de realisatie van een fusieschool (reeds opgeleverd), twee
woningbouwprojecten aan de Zwarteweg en door het herinrichten van het restgebied, ongeveer 6 voetbalvelden groot. Hierdoor ontstaat een nieuwe parkachtige omgeving en wordt de (groene) structuur van de Hornmeer verder versterkt.

Wethouder Robert van Rijn: “Aalsmeer is een gemeente waar mensen graag wonen en blijven wonen. Uitgangspunt van het college is dat er betaalbare woonruimte voor iedereen is. Er wonen relatief veel jonge mensen in Aalsmeer die graag in Aalsmeer willen blijven wonen. Hierbij zoeken wij ook naar creatieve, nieuwe woonvormen op nieuwe locaties en in bestaande panden.”

Inschrijven voor de woningen kan tot 18 januari 2021, 12.00 uur op https://www.smartwoningen-aalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 13 januari 2021 om 19:20 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×