Win shoptegoed in Aalsmeer-Centrum

Aalsmeer – Dinsdagavond werd officieel bekend gemaakt wat we allemaal al zagen aankomen. Tot 9 februari moeten  de winkeliers, kappers, schoonheidsspecialisten en horeca-mensen hun deuren gesloten houden. Dit is behoorlijk zuur voor ondernemend Aalsmeer. Iedereen vecht voor zijn eigen hachje, maar de vrees is toch dat niet iedereen het gaat redden.

De huur van de panden gaat gewoon door, personeel moet worden betaald en voorraden blijven onverkocht. Soms is er zelfs totaal geen omzet. De ondernemers staan te popelen om te doen waar ze goed in zijn, klanten adviseren en helpen. De klanten worden gemist, zoals het praatje in de winkel, het restaurant of salon. De steunregelingen van de overheid zijn welkom, maar veelal niet toereikend en niet iedereen komt hiervoor in aanmerking.

De ondernemers doen alles om de klanten middels social media en websites te bereiken en ze rijden af en aan om de spullen en het eten bij de klanten thuis te brengen.

De ondernemers uit Aalsmeer Centrum zijn dankbaar voor die klanten die in deze tijden toch de moeite doen om lokaal te blijven kopen of eten te bestellen. Daarom hebben ze een ludieke actie bedacht. Koop je bij één van de ondernemers die de komende tijd hun deuren nog dicht moeten houden, dan maak je dagelijks kans op een tegoedbon van € 20,- en op zaterdag kun je een shoptegoed van zelfs € 100,- winnen. De actie loop van zaterdag 16 januari t/m zaterdag 6 februari. Deze bonnen zijn het hele haar geldig.

Meer informatie is te vinden op www.meeraalsmeer.nl

 

Gepubliceerd: 13 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×