Vermiste man gezocht in Schinkelbos

Aalsmeer – De politie is dinsdagavond in en bij het Schinkelbos in Aalsmeer op zoek naar een vermiste man. De zoektocht met met een groot aantal agenten, staat onder leiding van de Amsterdamse politie, maar ook de Noord-Hollandse politie en de Koninklijke Marechaussee speuren mee.
“We maken ons zorgen om hem vanwege zijn mentale gesteldheid”, zei een woordvoerder van de politie tegen NH Nieuws.  De politie had aanwijzingen dat de man zich in het bos of de directe omgeving van het bos bevond.
Op het parkeerterrein van het Rennaissance hotel aan de rand van het bos stond een groot aantal politie- en marechaussee-auto’s geparkeerd. Er werd niet alleen in het bos gezocht, maar ook in de omgeving van de Mr. Jac. Takkade en in de rest van Aalsmeer en Kudelstaart. Rond middernacht is ook een drone van de brandweer Haaglanden ingezet. Deze heeft met warmtebeeldcamera een gebied afgezocht. Helaas heeft dit geen resultaat opgeleverd en was de man  halverwege de nacht nog niet gevonden.

Signalement
De vermiste man is 53 jaar oud, 1,90 meter lang, heeft een slank postuur en lichtgrijs, kort haar. Hij draagt een rode jas met daarop het logo van de Kudelstaartse voetbalvereniging RKDES, een blauwe spijkerbroek en zwarte werkschoenen. Verder heeft hij een tas bij zich met daarin een oranje veiligheidsvest.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 5 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×