Bijna alle VO-scholen maandag dicht

Aalsmeer – Het weer zet Nederland aardig op z’n kop. Het verkeer heeft er zondag behoorlijk last van gehad en ook de verwachting voor maandag 8 februari is dat er grote kans op gladheid is. Dat zou voor leerlingen docenten kunnen betekenen dat zij moeilijk veilig op school kunnen komen. Dat heeft alle scholen in het voortgezet onderwijs  in de regio doen besluiten de deuren dicht te houden. Nu kwamen er toch al niet veel leerlingen vanwege de lockdown naar de scholen, maar ook voor de examenkandidaten en leerlingen die praktijklessen volgen zal maandag de school dicht zijn. De meeste scholen bieden wel ‘gewoon’ de onlinelessen aan.

Een rondgang langs de scholen heeft geleerd dat maandag gesloten zijn:
Aalsmeer: Wellantcollege de Groenstrook en Wellantcollege Westplas Mavo
Uithoorn: Alkwin Kollege en Vakcollege Thamen
Amstelveen: KKC, Amstelveen College en HWC

De basisscholen zouden maandag weer helemaal open gaan. Aangezien de leerlingen minder ver hoeven reizen, is de kans dat ook zij de deuren gesloten houden is kleiner.

Gepubliceerd: 7 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×