Digitale internationale vrouwendag in Amstelland

Amstelland – Op 7 en 8 maart zwermen Amstellandse vrouweninitiatieven, workshops en ZOOM-sessies over het wereldwijde web. Allemaal in het kader van Internationale Vrouwendag 2021. Iedereen kan meedoen aan de digitale workshops en lezingen, het leuke is dat mensen van verre ook mee kunnen doen: Hoe Internationaal kan vrouwendag zijn?

Experiment
De activiteiten zijn verdeeld over twee dagen: zondag 7 maart start het programma al met een serie ZOOM-sessies rond moeder aarde. Op maandag 8 maart kunnen vrouwen 8 ZOOM-sessies volgen, ieder met een eigen visie op hoe je als vrouw meer invloed op je omgeving kan hebben.

Green Wide Web
Zondag vindt het online-programma plaats van deze nieuwe netwerkgroep. Rond het thema ‘Moeder aarde’ zijn vier opeenvolgende workshops. Conchita Willems bijt de spits af met een meditatie, gevolgd door de schrijfworkshop van Amanda ten Cate. Jacqueline Quarles van Ufford neemt je mee naar de Amstelveense veengronden en Tess Doucet sluit praktisch af met “wat kunnen we doen.”
Het is mogelijk één onderdeel te volgen, maar ook om aan de hele serie mee te doen. Deze groep van inmiddels 10 vrouwen, Green Wide Web vrouwennetwerk, wil graag groeien. Doe mee, laat je inspireren en sluit je aan bij het netwerk!

Internationale Vrouwendag
Ook, of juist, op maandag kunnen vrouwen digitaal met elkaar in contact komen rond één van de thema’s: hoofd, hart, lijf . Het eerste programmaonderdeel begint om twaalf uur, het laatste sluit af rond 8 uur ’s
avonds.
Maak kennis en ervaar het werk van een Lifestyle therapeut, een kickboks-instructrice, een maatschappelijk werker, een politica, een powervrouw die je aan het bewegen zet met buurtgenoten, de impact van je stem, een coach die al veel Amstelveense ondernemers heeft weten te inspireren.

Meedoen: gratis en eenvoudig
Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Eenvoudig, je stuurt een mail naar degene wiens presentatie je wil volgen en op 7 of 8 maart ontvang je van die persoon een uur van tevoren een uitnodiging aan de ZOOM sessie. Maak je keuze(s) en meld je aan via het bij de activiteit vermelde emailadres of laat het lekker bezinken en lees het na op de Facebookpagina van Vrouwen in Amstelland.

Er is nog meer te doen! Kijk voor meer info op www.participe-amstelland.nu

Gepubliceerd: 23 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×