Stijve spieren weer los in online Mantelcafé

Aalsmeer – Mantelzorg & Meer organiseert op 2 maart om 10.30 uur een gratis online mantelzorgcafé met als thema komt uit je hoofd en in je lichaam. Speciaal voor mantelzorgers uit o.a. Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn.

Bewegen is belangrijk, zeker nu we in tijden van corona allemaal veel thuiszitten. Juist bewegen helpt om gedachten even stop te zetten en energie weer te laten stromen. Tijdens dit mantelzorgcafé kan je kennismaken met Essentrics, een vriendelijke manier van bewegen, met respect voor het hele lichaam. Geschikt voor jong en oud, voor alle niveaus.

In deze kennismaking met Essentrics ligt de nadruk op ontspanning. Deze work-out is ideaal om stijve spieren op een respectvolle wijze weer soepel te maken en de mobiliteit, flexibiliteit en bewegingsvrijheid van het hele lichaam te verbeteren. Aan de hand van zachte, vloeiende bewegingen en dynamische stretches wordt het lichaam weer in balans gebracht en het bindweefsel flexibel gemaakt. In een rustig tempo wordt kracht en energie opgebouwd. Deze work-out is zeer waardevol bij het verlichten van pijn en stress. Aanmelden kan via 020-5127250.

Gepubliceerd: 22 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×