'Echt Esther' over kunst in coronatijd

Niets is zoals het was, alles gaat bijna anders. Dat zal niet onbekend in de oren klinken. Je kunt niet naar de winkel voor de juiste spijkerbroek, maar ook niet naar een atelier om een mooi kunststuk uit te zoeken voor je partner. Kunst is emotie en gevoel en beleving… hoe gaan kunstenaars daar mee om?  Daar is Esther Sparnaaij heel benieuwd naar en dus schuift kunstkenner Janna van Zon donderdag 18 februari aan bij Echt Esther. Samen bellen zij met een aantal lokale kunstenaars om te vragen wat deze tijd hun heeft gebracht of gekost.

Heb jij een vraag voor Janna, mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 15 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×