‘Radio Aalsmeer Politiek’ in gesprek met de burgemeester

‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg RAP is het politieke achtergrond programma bij Radio Aalsmeer. In het programma dat gemaakt wordt door politicoloog Erik Kreike en presentator Sem van Hest, wordt regelmatig het debat gevoerd met vertegenwoordigers van de lokale partijen en het college van burgemeester en wethouders.

Woensdagavond 17 februari om 19.00 uur gaan de programmamakers in gesprek met burgemeester Gido Oude Kotte in hun programma ‘Radio Aalsmeer Politiek’. De problematieken m.b.t. corona, de ervaringen van het College met de opvolging van de maatregelen en daarnaast het ‘gewoon’ besturen van de gemeente zullen ongetwijfeld aan bod komen.

Ook kunt u als luisteraar vragen aandragen. Bel tijdens de uitzending naar 0297-325858 en stel zelf uw vraag aan de gast(en).

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×