‘Intermezzo’ met Russische en Italiaanse componisten

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

Medio februari is de periode van de romantiek. Voor de samenstellers van ‘Intermezzo’ reden om deze keer te kiezen voor componisten uit deze gelijknamige tijd. Sem van Hest gaat deze keer werken van vooral Russische en Italiaanse componisten tot u brengen. Van balletmuziek, opera en symfonie zullen de fraaie klanken maandagavond 15 februari tussen 21.00 en 23.00 uur te horen zijn.

‘Intermezzo’ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×