Kim Veltman op herhaling in ‘Door de Mangel'

De coronamaatregelen zorgen er nog steeds voor dat de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ gedwongen zijn uitzendingen te herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Komende maandag 22 februari zal de 280e aflevering, die eerder is uitgezonden op 13 januari 2020, te beluisteren zijn. In die uitzending was Kim Veltman te gast. Zij is zorgcoördinerend pedagogisch hulpverlener bij Carehouse en coördinator bij het Jeugdfonds Cultuur. Zij begeleidt kinderen met een ontwikkelingsstoornis en hun gezin. “Ik probeer elk kind de gelegenheid te geven aan een sportieve of culturele activiteit deel te nemen”, aldus Veltman, die daarnaast via de Adviesraad Sociaal Domein de Aalsmeerse bestuurders adviseert op sociaal gebied.

Haar voorgangster Marije Klaassen wil van Kim weten wat zij allemaal betekent voor de jeugd in Aalsmeer. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 22 februari vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Kim Veltman

Gepubliceerd: 15 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×