Vaccinatie-perikelen bij ‘DownTown Radio’

Zaterdagmiddag 20 februari tussen 13.00 en 14.00 uur is het maandelijkse programma ‘DownTown Radio’ er weer. Dennis Wijnhout en Ilse Zethof duiken in het vaccinatieproces van Stichting Ons Tweede Thuis. Ze gaan Karin Koot, locatiemanager bij woonvoorziening Westwijk, interviewen. Is iedereen daar al gevaccineerd en hoe ging dat? Vonden ze het spannend? Ook skypen de programmamakers met Bart van Rooijen. Hij woont sinds kort op zichzelf en wil daar graag over vertellen. Dit en nog veel meer in het gezellige ‘DownTown Radio’.

DownTown Radio‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 15 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×