Kinderboerderij in het jeugdjournaal

Aalsmeer – Woensdagmorgen 10 februari zijn er op kinderboerderij Boerenvreugd opnames gemaakt voor het jeugdjournaal. Die avond werd er een item over dieren in het koude winterweer uitgezonden. Er zijn opnames gemaakt op de boerderij maar ook bij een dierenarts.

In het item worden tips gegeven aan kinderen hoe ze hun huisdieren het beste kunnen verzorgen met het koude weer. Ook een medewerkster van de Aalsmeerse kinderboerderij kwam aan het woord en vertelde hoe zij er voor zorgen dat de dieren het ook in deze koude periode het goed hebben.

De beelden werden uitgezonden op 10 februari om 19.00 uur op NPO3 en zijn hier nog terug te zien.

Gepubliceerd: 11 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×